renovering

Renovering ude og inde for private og erhverv

Trænger køkkenet til at blive skiftet ud? Skal udestuen have et løft? Eller trænger kontorbygningen til en forandring? En renovering kan gøre en stor forskel for et hus, en lejlighed og et erhvervslokale, både når det kommer til indeklima, praktiske løsninger og det generelle udtryk

Hos Rogk Byg har vi mange års erfaring med renovering af butikker, kontorlokaler, lejligheder og huse i både større og mindre omfang rundt om i Storkøbenhavn og Nordsjælland. Har du derfor brug for et pålideligt tømrerfirma med fokus på kvalitet, trædervi meget gerne til.



Hvilke renoveringsopgaver kan vi tage os af?

Med mange år i branchen har vi efterhånden tillært os en del kompetencer. Er der dog nogle, vi ikke selv kan eller må af hensyn til love og regler, har vi et godt og stærkt netværk af dygtige håndværkere at trække på, som kan træde til og hjælpe os i mål.

Vi kan derfor blandt andet hjælpe dig med:

  • Renovering af badeværelse
  • Renovering af køkken
  • Renovering af udestue
  • Udskiftning af døre og vinduer
  • Opbygning efter brandskader eller vandskader
  • Renovering af butik
  • Renovering af kontorlokaler

... Og meget andet! Uanset hvilken renoveringsopgave du gerne vil have os til at tage hånd om, gør vi det med stor professionalisme. Du kan derfor være ganske tryg ved at lade os udføre de renoveringer, du har brug for.

Vi gør renovering til en god oplevelse

Hos Rogk Byg gør vi en stor dyd ud af, at renoveringen af din lejlighed, hus eller erhvervslokale spiller og er en god oplevelse, fra du ringer, til vi er færdige. Du kan derfor også være ganske sikker på, at vi overholder aftaler og deadlines. Det samme gælder for kommunikationen, som vi ønsker skal være god og konstruktiv, så der ingen misforståelser er.

Skulle der opstå noget uventet undervejs, eller finder vi ud af, at der er en bedre eller nemmere løsning, er det også noget, vi rådgiver og vejleder om, så du har mulighed for at tage en beslutning ud fra et oplyst og trygt grundlag.

Kontakt os gerne i dag for at høre nærmere om processen under din renoveringsopgave.

Renovering udført i kvalitet hele vejen rundt

... Lige fra selve arbejdet til valget af materialer. Det er, hvad vi har det bedst med, når vi udfører renoveringsopgaver for vores privat- og erhvervskunder. For når arbejdet er udført i høj kvalitet hele vejen rundt, sikrer det et godt og tilfredsstillende resultat lige nu og her samt på længere sigt.

Har du derfor også brug rådgivning eller vejledning omkring valget af materialer, er det noget, vi gerne tilbyder. For vi ved godt, det kan være en overvældende og svær opgave. Det er en fast del af vores service, som vi tager en nærmere snak om, når vi udarbejder enpris og en plan for arbejdet.



Hvad koster det at få hjælp til renovering?

Kunne du godt tænke dig at få en ide om, hvad det vil koste at få hjælp af os til din renoveringsopgave? Så er det nemmest, at du kontakter os ved enten at ringe eller sende os en mail. For der er stor forskel på renoveringsopgaver i og med, at valget af materialer og omfanget af renoveringen er forskellig fra opgave til opgave.

Vi tør dog godt love dig, at vi har fair og fornuftige priser. Leder du derfor efter et imødekommende tømrerfirma med evnerne i orden og med et attraktivt prisniveau, er du velkommen til at kontakte os. Vi snakker gerne om prisen og kommer også gerne med et godt tilbud.

Skal vi hjælpe dig med et tilbud

Ufyld formularen og få er uforpligtende tilbud på din opgave.

Har du en bolig eller et lokale, der skal renoveres? Så kontakt os

i vil hellere end gerne hjælpe dig med dit renoveringsprojekt. Uanset om det blot gælder en lille opgave i køkkenet eller på gavlen, eller om du skal i gang med en fuldstændig renovering af din lejlighed eller erhvervslokale. Ønsker du også vores hjælp, kan du få det ved blot at ringe på 20 62 70 54 eller ved at sende en mail til [email protected].

Vi har allerede hjulpet mange i Nordsjælland, København og resten af Storkøbenhavn. Vi er derfor helt sikre på, at vi også er det rette match for dig og kan hjælpe dig i mål med din renovering.