om os

Om os

Et troværdigt tømrerfirma i København

Rogk Byg er et professionelt tømrerfirma i København bestående af Rune og Kenneth. Vi kører ud til både private- og erhvervskunder i hele København, Storkøbenhavn og Nordsjælland, hvor vi hjælper med alt lige fra at lægge flotte gulve til at renovere køkkener.

Vi har mange års erfaring bag os som henholdsvis tømrer og bygningssnedker og ved derfor meget om tekniske detaljer, materialer og meget andet, som er vigtigt for at udføre godt og holdbart tømrerarbejde.

Smil og imødekommenhed er vejen frem for os

Når vi smiler, går alting meget lettere. Men det giver også meget gladere kunder, fordi det smitter. Smil og imødekommenhed er en meget vigtig del af vores arbejde, da det har stor betydning for din tryghed og ikke mindst, hvordan vi arbejder.

Glade kunder er det, vi lever af, så derfor gør vi også en dyd ud af at gøre dig og andre kunder glade. Smil kan selvfølgelig ikke gøre det hele – men det er en god start for vores samarbejde.

Et tømrerfirma i København med gode priser

Et dygtigt tømrerfirma er selvfølgelig vigtigt for dit valg. Men det ved vi også godt, at prisenhar. Derfor har vi selvfølgelig både fornuftige og konkurrencedygtige priser – helt uden det går udover kvaliteten af arbejdet. Kontakt os gerne for at høre nærmere om vores priser eller for en specifik pris på netop din opgave.Ring til os for en stille og rolig snak

Uanset om du har besluttet dig for, at vi er de rette til at hjælpe dig, eller om du gerne vil høre nærmere, inden du tager din beslutning, tager vi gerne en snak med dig. Her kan vi oplyse dig om vores arbejdsprocesser og priser, ligesom vi kan komme med anbefalinger til materialer til netop dit projekt.

Vi er søde og rare at snakke med, så hold dig endeligt ikke tilbage. Vi ringer også gerne til dig, når det passer dig bedst – blot fortæl os hvornår i en mail.

Skal vi hjælpe dig med et tilbud

Ufyld formularen og få er uforpligtende tilbud på din opgave.