gulve

Gulvarbejde i hele Storkøbenhavn og Nordsjælland

Trænger dine gulve til en kærlig hånd?

Gulve er en vigtig del af boligen og har stor betydning for udtrykket i det enkelte rum. Er dine gulve derfor blevet skæve eller slidte at se på, kan vi godt forstå, hvis du stærkt overvejer at få et professionelt tømrerfirma som os til at lægge et nyt.

Vi har lagt gulve i mange boliger og erhvervsbygninger og kan derfor garantere, at du ikke kun giver dine rum et helt nyt liv, men også får gulve i materialer, der holder længe. Vi kommer gerne med vores anbefalinger til, hvad du kan lægge af nyt gulv – og har du allerede besluttet dig, lægger vi naturligvis det gulv, som du godt kunne tænke dig.Hvilke typer af gulve lægger vi?

Når vi lægger gulve for private og erhverv, lægger vi som regel trægulve. Det er det mest populære valg, da det giver et varmt og naturligt look i rummet. Det gode ved trægulv er også, at de som regel kan få nyt liv igen med en slibning, når de har fået nogen år på bagen.

Trægulve er naturligvis ikke de eneste gulve, vi kan hjælpe dig med, da vi blandt andet lægger:

  • Laminatgulve
  • Parketgulve
  • Massive gulve
  • Klikgulve
  • Trægulve i forskellige sorter

Uanset hvilken type af gulv, du godt kunne tænke dig i boligen, er du velkommen til at kontakte os. Så tager vi gerne en nærmere snak med dig om, hvad der er muligt i samarbejde med os.

Det vigtigste for os er blot, at du får lagt et gulv, som du er og også forbliver tilfreds med i det lange løb, både når det kommer til det æstetiske udtryk og kvaliteten.

Professionel gulvlægning fra start til slut

Når vi kommer og lægger nye gulve for dig i din bolig i Storkøbenhavn eller Nordsjælland, sikrer vi os først og fremmest, at undergulvet og selve konstruktionen er stærkt nok til at bære det nye gulv. Vi undersøger derfor først undergulvet for råd, og om dampspærret er iorden, så du kan være helt sikker på, at du efterfølgende kan nyde dine nye gulve til fulde.

Vi kører naturligvis heller ikke før, at vi er sikre på, at du er fuldt ud tilfreds med resultatet. Du skal trods alt se og bruge gulvene hver dag – og derfor skal de også være fuldstændigti orden på alle parametre.

Vi er et professionelt team med mange års erfaring bag os. Vi kender derfor til materialers styrker og svagheder og kan dermed sikre, at du får et gulv, som holder sig pænt i mange år og som heller ikke begynder at knirke.

Vil du gerne høre mere? Så kontakt os gerne i dag.

Hvad koster et nyt gulv?

Vil du gerne vide, hvad et nyt gulv koster, inden du får det lagt? Det kan vi godt forstå. Doghar vi først brug for nogle informationer fra dig, inden vi kan beregne et uforpligtende tilbud. For prisen på et nyt gulv i din bolig i Storkøbenhavn eller Nordsjælland er afhængig af, hvor mange kvadratmeter der skal lægges, hvilken gulvtype du ønsker og andre mindredetaljer, som vi gerne tager en snak med dig om. Vi kommer dog også gerne hjem til dig og beser gulvene og rummene, så vi kan danne os et fuldt overblik.

Når vi har fundet frem til en pris på dit nye gulv, er det en pris, du trygt kan stole på. Der kommer derfor ingen ubehagelige overraskelser, når du benytter dig af vores service.

Skal vi hjælpe dig med et tilbud

Ufyld formularen og få er uforpligtende tilbud på din opgave.

Skal vi lægge nye gulve for dig? Så kontakt os i dag

Med os ved hånden får du et tømrerfirma, som du trygt kan stole på. Kvalitet og tillid er nøgleord for os og noget, vi går meget højt op i at efterleve. For det er en tillidssag at få lagt nye gulve, og derfor skal du være sikker på, at det bliver gjort ordentligt.

Lyder det som noget for dig? Så er du mere end velkommen til at kontakte os allerede i dag. Vi er til rådighed det meste af dagen på både telefon og mail. Skulle det dog ske, at viikke kan tage telefonen med det samme, sørger vi for at ringe tilbage til dig hurtigst muligt.

Du kontakter os ved enten at ringe på telefon 20 62 70 54 eller ved at sende en mail til [email protected].

Vi glæder os til at høre fra dig og håber, vi må lægge nogle gulve for dig.