Døre og vinduer

Udskiftning af døre og vinduer i Storkøbenhavn og Nordsjælland

Står der en stærk vind ind i stuen, når det blæser udenfor? Eller er døren måske ved at være rådden? Der er ingen grund til at have utætte vinduer eller en halvrådden dør, når det er nemt og ligetil at få os til at udskifte dem.

Selvom udskiftning af døre og vinduer er en stor udgift lige nu og her, vil det på sigt kunne spare sig hjem igen. For når vinduer og døre ikke er tætte, koster det dig mange penge hver dag på varmeregningen – penge, som du kunne have til rådighed til noget andet.

Det kan vi heldigvis hjælpe dig med hurtigst muligt. Vi skifter ikke kun dørene og vinduerne, men vi hjælper også gerne med at finde de rette til den rette pris og kvalitet. Det har vi gjort mange gange før, og gør det gerne igen.

Spar penge og få varmen igen med udskiftning af døre og vinduer

Er det et dagligt irritationsmoment, at det trækker? Eller synes du hele tiden, du skal fyre op i brændeovnen eller fyret? Det er desværre den effekt gamle døre og vinduer har på varmeregningen og dit daglige velvære. For de kan desværre ikke holde lige så godt på varmen som helt nye døre og vinduer, der er godt isolerede og ikke har mange kuldebroer.

Det er derfor noget helt andet, der venter dig, når du får skiftet din nuværende døre og vinduer med nogle energirigtige løsninger. Der skal ikke faktisk ikke så meget til, før du helt undgår træk og kuldenedfald.

Vi sætter dig gerne ind i alle fordelene ved at udskifte døre og vinduer i din bolig i Storkøbenhavn eller Nordsjælland. Samtidig rådgiver vi også gerne om energirigtige løsninger, så du får et bedre indeklima og en meget lavere varmeregning med det samme.

Skal vi hjælpe dig?

Nye vinduer og døre i høj kvalitet fra anerkendte producenter

Det er ikke kun udførslen af vores arbejde, som vi går meget højt op i hos Rogk Byg. For det samme gælder for de materialer, vi anvender til forbedringer hos vores kunder. Vi samarbejder derfor med nogle af de mest førende producenter, når det kommer til vinduer og døre. Det sikrer, at du får en løsning, der er absolut i orden fra første øjeblik.

Dette er naturligvis noget, vi fortæller nærmere om og sætter dig nærmere ind i, når vi har hørt mere omkring din specifikke opgave eller været ude og bese den. Sammen finder vi herefter ud af, hvad der vil være det bedste for dig og din bolig.

Kontakt os gerne for at høre nærmere.Udskiftning af døre både ude inde

Er det ikke kun hoveddøren, der er begyndt at være slidt? Men trænger det også til nogle nye døre indenfor? Døre har en stor betydning for, hvordan et rum opleves. Derfor kan detgøre en verden til forskel for din bolig, når eller hvis du udskifter en eller flere af dine døre.

Som din tømrer hjælper vi dig naturligvis gerne med at skifte de gamle døre indenfor og erstatte dem med nogle nye, der både er i en god kvalitet og matcher det øvrige af boligen. Er der brug for nye karmsæt og gerigter, er det naturligvis også noget, vi gerne skifter for dig.

Skulle redskabsskuret, kolonihaven eller sommerhuset også trænge til nye døre eller vinduer, kommer vi også gerne og kigger på dette.

Skal vi hjælpe dig med et tilbud

Ufyld formularen og få er uforpligtende tilbud på din opgave.

Skal du have nye døre og vinduer? Så ring eller skriv til os i dag

Har du besluttet dig for at få udskiftet døre og vinduer, og mangler du nu kun et kompetenttømrerfirma? Så behøver du ikke lede længere, da vi er lige her! Vi har mange timers tømrerarbejde i fingrene, hvilket kommer dig til gode i form af kvalitetsarbejde udført af et team, der går højt op i tillid og personlig service.

Vi er meget opmærksomme på, at det er en tillidssag at få skiftet dine døre og vinduer – for de skal holde længe. Vi kommer derfor også gerne ud og beser opgaven inden, så vi kan møde hinanden og aftale nærmere om detaljerne. Det giver et godt og trygt udgangspunkt.

Herefter kommer vi gerne med et uforpligtende tilbud på udskiftning af døre og/eller vinduer, som du frit kan tage stilling til. Synes du, vi er det rette match, rykker vi ud, så snart du har brug for det.

Ring til os i dag på 20 62 70 54 eller send os en mail på [email protected] Så tager vi en stille og rolig snak om, hvad der skal ske.

Vi ser frem til at høre fra dig!